Ontdek de nieuwe Range Rover
SV Bespoke deze zomer in Knokke

De Range Rover, de iconische luxe SUV, zal de hele zomer te zien zijn in een wel zeer speciale uitvoering in het Range Rover House, een pop-up store op het Albertplein in Knokke-Heist.

Er werden al meer dan 2.000 exemplaren van de nieuwe Range Rover verkocht op de Belgische markt. De koning van de luxe SUV’s dankt dit succes onder meer aan zijn plug-in hybride aandrijflijn, die kracht, comfort en respect voor het milieu combineert met een elektrisch rijbereik tot 121 km (WLTP). 

Het minimalistische en karakteristieke design staat voor de ‘Modern Luxury’- vormtaal van Range Rover. Het interieur is bijzonder ruim, en de versie met lange wielbasis biedt plaats aan 4, 5 of zelfs 7 passagiers, afhankelijk van de gekozen zetelconfiguratie. De inzittenden kunnen genieten van een verfijnde cocon, met een mix van hoogwaardige en innovatieve materialen, zoals leder of de combinatie van Ultrafabrics™ en Kvadrat™-wol. De interieurbeleving ontkoppelt de inzittenden van de buitenwereld, met dank aan de uitzonderlijke geluidsisolatie en hoofdsteunluidsprekers met ‘noise cancelling’-technologie. Verder staat de elektronisch gestuurde luchtvering voor absoluut comfort en de interieurfilter zuivert permanent de omgevingslucht. Dit verfijnde comfort gaat allerminst ten koste van de legendarische offroad-capaciteiten die het resultaat zijn van 50 jaar offroad-expertise.

Afspraak in Knokke

Om deze reputatie in de verf te zetten, zal deze zomer in het Range Rover House een Range Rover te bezichtigen zijn die uniek is voor de Benelux. Dit exemplaar werd gepersonaliseerd door de SV Bespoke-afdeling, die elke klant in staat stelt om nog meer exclusiviteit aan zijn Range Rover toe te voegen met unieke, op maat gemaakte kleuren, materialen en decoratieve elementen. 

Range Rover House, Albertplein 13 in Knokke-Heist. Van 1 juli tot 31 augustus, dagelijks open van 10 tot 18u. Van 1 september tot 8 oktober is het enkel tijdens het weekend geopend, steeds van 10 tot 18u. Toegang is gratis.

Ontdek het Range Rover House. 

Ontdek de nieuwe Range Rover.